Ощадбанк запустив іпотеку під 9,99% для поліції та держслужбовців

Вівторок, 7 липня 2020, 15:30
 

Ощадбанк продовжує зниження процентних ставок за іпотечними кредитами - банк розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми "Звісно, 9,99".

Про це повідомляє прес-служба банку.

"З метою підтримки працівників державного сектора економіки Ощадбанк розширив  коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми "Звісно, 9,99" (раніше "Звісно, Док").

Скористатись програмою, яку банк запустив у квітні поточного року, крім працівників медичної сфери, відтепер можуть державні службовці, співробітники Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також для всіх клієнтів знизили процентну ставку на 2 відсоткових пункти за стандартними іпотечними програмами. Залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%. 

"Попит на доступну іпотеку значний. За оцінками експертів, 6 млн українців потребують власного житла.

З огляду на суттєве зниження облікової ставки та постійну увагу до питання доступності кредитування іпотека вже найближчим часом має всі підстави стати реальним механізмом вирішення житлового питання.

У квітні запущено кредитування медиків під 9,99%. Наразі ми розширили коло потенційних учасників цієї програми, а ставку за стандартними програмами знизили до 13,49%", - заявив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: