"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Баварії через спалах коронавірусу підняли штрафи для підприємств до 25 тисяч євро

Понеділок, 27 липня 2020, 14:17
 

Федеральна німецька земля Баварія прийняла рішення посилити контроль за дотриманням гігієнічних норм на підприємствах, а порушників штрафуватимуть на суму до 25 тисяч євро.

Про це оголосив прем’єр-міністр Баварії Маркус Зедер, повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Bild.

За словами Зедера, всі компанії будуть перевірятися на дотримання гігієнічних норм з ще більш короткими інтервалами. Такі перевірки можуть проводитися без попереднього повідомлення як вдень, так і вночі.

Штрафи за порушення будуть збільшені вдвічі до 25 000 євро. Крім того, всі сезонні працівники пройдуть тестування.

Реклама:

"Коронавірус ще не закінчився. Коронавірус повільно повертається. Тому важливо забезпечити, щоб кілька випадків поступово не стали другою хвилею інфекцій. Обережність має залишатися першочерговим пріоритетом", - сказав Зедер.

Крім того, Баварія створить центри для проведення тестів на коронавірус на прикордонних переходах та залізничних станціях. 

Для тих, хто повертається з відпустки, центри будуть створені на трьох великих прикордонних переходах та на головних залізничних станціях Мюнхена та Нюрнберга. Тести будуть добровільними.

Баварія вже пропонує безкоштовні добровільні тести в аеропортах Мюнхена та Нюрнберга.

Нагадаємо, на одній фермі у баварському районі Дінгольфінг-Ландау коронавірус виявлений одразу у 174 сезонних працівників, серед яких є і українці.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: