Офіційно: Друга спроба запустити Crew Dragon відбудеться 30 травня

П'ятниця, 29 травня 2020, 09:55
 

Якщо 30 травня запуск космічного корабля компанії SpaceX Crew Dragon відбудеться, то екіпаж пілотованої місії зможе потрапити на борт МКС вже 31 травня.

Джерело: NASA

Деталі: наступна спроба запуску пілотованої місії Crew Demo-2 відбудеться 30 травня о 3:22 p.m. EDT (22:22 за київським часом), а о 18:00 має початися онлайн трансляція зворотного відліку.

Якщо запуску космічного корабля не завадить погода або інші фактори, астронавти Дуглас Герлі і Боб Бенкен досягнуть Міжнародної космічної станції 31 травня о 10:29 a.m. EDT (17:29 за київським часом), а на 19:45 заплановане відкриття люку між МКС та Crew Dragon.

У випадку якщо 30 травня запуск місії буде неможливий, старт перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).

Що було раніше: Компанія SpaceX не змогла запустити космічний корабель Crew Dragon на Міжнародну космічну станцію через погодні умови.

Микола Донєв, УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"


powered by lun.ua
Підпишіться на наші повідомлення!