Новини 5 березня: міністр фінансів, трудовий кодекс та міжнародні резерви

Четвер, 5 березня 2020, 21:00
 

Про міністра фінансів. Ексміністерка фінансів Оксана Маркарова представила колективу міністерства нового очільника Мінфіну Ігоря Уманського.

Про "земельні" правки. Верховна Рада станом на день 5 лютого розглянула 3017 правок з 4018 та прийняла другу правку за весь час розгляду, яка носить технічний характер.

Про міжнародні резерви. Станом на 1 березня 2020 року міжнародні резерви України, за попередніми даними Національного банку, становили 26,623 мільярда доларів США (в еквіваленті), у лютому вони зросли на 1,3% (або на 0,3 мільярда доларів).

Про трудовий кодексКабінет міністрів відкликав законопроєкт №2708 про працю та низку інших проєктів законів. Згідно з регламентом Кабміну, не прийняті у першому читанні урядові законопроєкти вважаються відкликаними на момент припинення повноважень Ради чи уряду.

Реклама:

Про директора "Центренерго". Уряд погодився з пропозицією Фонду держмайна про призначення екс-гендиректора компанії "Технова" (Чернігівська ТЕЦ) Олександра Корчинського виконуючим обов'язки генерального директора ПАТ "Центренерго".

Ви хочете дізнатися більше?

 

Як продавати в інтернеті більше: п'ять правил зростання

Топменеджер торгової онлайн-платформи Prom.ua розповів про золоті правила, за допомогою яких вона щорічно збільшує продажі і розвиває електронну комерцію в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!