Новини 24 березня: "антиколомойський" закон, підвищення цін на гречку, "піратське" телебачення

Вівторок, 24 березня 2020, 21:00

Про "антиколомойський" закон. Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній Раді оновлений "антиколомойський" законопроєкт. Прийняття закону є однією з вимог надання допомоги Міжнародним валютним фондом.

Про підвищення цін на гречку. Антимонопольний комітет фіксує зростання роздрібних цін у деяких регіонах: гречана крупа подорожчала більше ніж на 50%, майже на 60% подорожчала картопля.

Про декларацію міністра економіки. Новий міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко 23 березня доповнив дані в своїй декларації.

Про борг перед шахтарями. Голова Оперативного штабу Мінекоенерго Віталій Шубін заявив, що кошти в сумі 327 мільйонів гривень вже надійшли шахтарям.

Реклама:

Про кризу в держфінансах. Міністерство фінансів відмовилось від розміщення гривневих облігацій внутрішньої держпозики та буде розміщувати лише облігації, номіновані в євро і доларах.

Про "піратське" телебачення. Провайдер Viasat заявляє, що понад 1 мільйон абонентів супутникового телебачення в Україні продовжують використовувати піратські сервіси для отримання безкоштовного доступу до перегляду вітчизняних телеканалів.

Про ДТЕК. Компанія "ДТЕК Східенерго" Ріната Ахметова перестала оплачувати газ, який відбирає для виробництва тепла і електроенергії на Луганській ТЕС - сумарний борг компанії перед державою становить 1,6 млрд грн.

Ви хочете знати більше?

СЕО Join UP!: здоров'я і життя українців важливіші за будь-яку меркантильну мету, але не вбивайте нас

Про майбутні банкрутства туроператорів, багатотисячні збитки і тисячі застряглих за кордоном туристів ЕП поговорила з гендиректором компанії Дмитром Сєроуховим.(рос)

Про катастрофічні наслідки для економіки України: спільна заява бізнесу щодо надзвичайного стану

Введення надзвичайного стану із зупинкою більшості нестратегічних підприємств – шлях до економічного краху країни.

Ціна дефолту: скільки коштуватиме Україні відмова платити за боргами

Для України настають не найкращі часи. Чи варто зараз владі оголошувати дефолт за своїм боргом? Коротка відповідь: ні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!