Зеленський – бізнесу: Чистимо Україну від бруду

П'ятниця, 14 лютого 2020, 09:40
 

Президент Володимир Зеленський зустрівся з представниками Європейської Бізнес Асоціації, Американської торговельної палати, Спілки українських підприємців.

Джерело: сайт президента

Пряма мова Зеленського: "Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того щоб ви вже зараз почувалися безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним...

Щодня ми робимо все для того, щоб країна ставала привабливішою саме для бізнесу. Ми зараз займаємося всім – ми виконуємо роботу, яку в сучасній європейській державі президент і уряд вже просто не виконують.

Реклама:

Але зараз ми "чистимо" Україну від усього бруду, а його дуже багато. Та ви можете допомагати нам, відкриваючи нові офіси та проєкти".

Деталі: За його словами, команда президента готова вислухати пропозиції законодавчих змін, які могли би покращити бізнес-клімат.

Нагадаємо:

Зеленський заявив, що інвесторам, які приватизують одне з виставлених на продаж держпідприємств, купивши його за понад 10 млн доларів, держава надаватиме податкові канікули на 5 років.

Крім того, за словами президента, з інвесторами, які вкладуть в Україні понад 100 млн доларів, держава укладатиме додаткові договори про надання персонального радника.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що Кабмін планує надавати персональних менеджерів ("інвестиційних нянь") не лише вкладникам понад 100 мільйонів доларів, а й тим, хто вже працює в країні, зокрема, великим українським інвесторам.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!