"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Wizz Air може відновити роботу представництва в Україні

Четвер, 13 лютого 2020, 13:28
 

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що європейського лоукостера Wizz Air цікавить український ринок і повернення свого представництва в Україні.

Про це він повідомив в інтерв'ю для Ліга.Бізнес.

"Їм (Wizz Air - ред.) цікавий ринок України і повернення представництва. Вони бачать, як ми динамічно ростемо на 20% в рік, випереджаючи середньоєвропейські показники...Коли це буде, на яких умовах говорити не можу - йде діалог. Якщо вийде, це буде великий і важливий сигнал для інших", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, в 2015 році Wizz Air закрив українську авіакомпанію "Візз Ейр Україна" і різко скоротив кількість рейсів з країни. Українські рейси перевели на обслуговування угорської "дочкою" лоукоста.

Реклама:

 "На жаль, ми були змушені прийняти таке рішення через тривалу напруженість у Східній Україні, девальвацію та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв’язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження, що можуть бути цим викликані", - заявила тоді прес-служба лоукостера.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: