Укргазбанк презентував НАБУ понад 62 тисячі своїх клієнтів з малого та середнього бізнесу

Четвер, 14 листопада 2019, 12:25

PROMOTED

Клієнтами державного Укргазбанку вже стали 62 219 підприємців малого та середнього бізнесу.

Про це повідомив директор департаменту малого та середнього бізнесу Укргазбанку Михайло Медко на недавньому форумі НАБУ "Attractive Ukraine: Checkpoint 2019".

 

"З початку року ще 4,5 тисячі представників МСБ обрали обслуговування в нашому банку. Більшою популярністю користуються кредитні програми на інвестиційні цілі. Оскільки ми є флагманом в напрямку кредитування проектів по енергомодернізації, то у нас суттєво зростає кількість звернень на такі продукти від клієнтів, які розуміють можливості підвищення рентабельності свого бізнесу за рахунок зниження витрат на енергоресурси. Популярні також лізинг і кредитні програми на придбання транспортних засобів, сільськогосподарської техніки, устаткування. Активно підприємці почали користуватися нашим відносно новим і максимально простим і швидким "мікрокредитом", - зазначив Михайло Медко на форумі НАБУ.

Реклама:

Клієнти мікросегменту можуть отримати кредитні кошти в розмірі від 25 тис. грн до 500 тис. грн для розвитку власної справи - закупівлі товарів для продажу або сировини для виробництва, для придбання нового обладнання, ремонту, відкриття нових торгових точок і т.д. 

"Саме тому ми докладаємо максимум зусиль для розвитку нових продуктів для бізнесу, забезпечення легкого доступу до фінансування. Тепер це і мікробізнес, якому ми вже готові запропонувати доступне кредитування та можливість дистанційного обслуговування ", - заявив Михайло Медко.

За даними НАБУ сьогодні частка кредитів, виданих малому та середньому бізнесу в Україні, менш 10% від загальної кількості виданих кредитів юрособам.

У той час як в ЄС цей показник більше 60%. Український бізнес як ніколи потребує підтримки свого розвитку, і ми готові її надати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!