"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 4 жовтня: справа проти "ДТЕК Західенерго", рекордні запаси газу, подорожчання сигарет

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 21:00
 

Про справу проти "ДТЕК Західенерго". Антимонопольний комітет розпочав розгляд справи за ознаками порушення ПАТ "ДТЕК Західенерго" законодавства про захист економічної конкуренції.

Про рекордні запаси газу. В українських підземних сховищах газу уже накопичили більше 20,5 млрд кубометрів - це історичний максимум запасів у ПСГ за останні дев'ять років.

Про подорожчання сигарет. Окремі норми ухваленого Верховною Радою законопроекту №1049 про запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів можуть призвести до зростання середньої ціни на сигарети на 18%, заявляє асоціація "Укртютюн".

Про програму діяльності уряду. Верховна Рада затвердила програму діяльності уряду на наступні 5 років - у ній перераховано низку реформ у різних сферах та показники, яких Кабмін має досягти.

Реклама:

Про газові консультації Єврокомісія – Україна – РФ.  Тристоронні газові переговори між Єврокомісією, Україною та Росією заплановані на 28 жовтня.

Ви хочете дізнатися більше?

Гривня повертається на місце. З чим пов'язані гойдалки на валютному ринку

Що відбувалось з курсом валют в останні два дні і чому це закономірний процес.

Рада ухвалила Закон про оренду державного майна. Чому це стосується кожного

Що зміниться в процедурі надання державного та комунального майна в оренду, та який зиск від цього громадянам та бізнесу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!