"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Менеджер ЄБРР може стати заступником глави Мінекоенерго

Четвер, 24 жовтня 2019, 09:35

Асоційований директор департаменту енергоефективності та зміни клімату ЄБРР (по Україні, Польщі, Кавказу) Сергій Масличенко претендує на посаду заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Про це свідчать дані в Єдиному держреєстрі декларацій, передає Finclub.

Згідно з декларацією Масліченка за 2018 рік, він очолює громадську організацію "Український центр економічного і правового аналізу" та входить до ради директорів інвестфонду Green for Growth Fund (GGF), який надає фінансування і технічну допомогу країнам, що розвиваються в сфері енергоефективності та відновлюваних джерел енергії.

Як зазначається на сайті фонду, Масліченко - один з розробників програм USELF (Ukraine Sustainable Energy Lending Facility, Програма фінансування альтернативної енергетики), FINTECC (Finance and Technology Transfer Centre for Climate Change, Центр трансферу технологій та фінансів в області зміни клімату), IQ Energy.

Реклама:

Нагадаємо:

Кабмін вже затвердив п'ять заступників голови Мінекоенерго. Першим заступником став Віталій Шубін, заступником з питань європейської інтеграції - Костянтин Чижик.

Заступниками міністра також призначені Ірина Ставчук, Олексій Рябчин, Роман Абрамовський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: