Мінфін запустив новий проект у сфері публічних фінансів

Вівторок, 22 жовтня 2019, 14:28

Міністерство фінансів презентувало новий проект у сфері публічних фінансів "Е-контракт", який переведе усі укладені на майданчику ProZorro договори у електронний формат.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Сьогодні ми даємо старт проекту "Е-контракт", який повністю переведе всі договори, які укладаються на ProZоrro і які ми бачимо в Держказначействі, в повноцінну електронну форму", - заявила голова Мінфіну Оксана Маркарова.

За її словами, після перемоги на тендері через майданчик електронних торгів ProZоrro ці договори можна буде відразу підписати.

Реклама:

"Це буде великий подарунок для бухгалтерів всієї країни, тому що після укладення та виграшу тендера через ProZоrro можна буде відразу ці договори підписати", - додала вона.

Зазначається, що Е-контракт дозволить поєднати інформацію з баз даних Державної казначейської служби, Мінфіну (E-data – Spending – витрати бюджетних коштів), Мінекономіки (Prozorro), а також спростити надання різноманітної звітності через автоматизацію частини процесів.

"Реалізація проекту дасть можливість скоротити час на документообіг, значно знизити його паперову частку та запобігти виникненню помилок, спричинених "людським фактором", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!