"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НАЗК внесло припис міністру економіки Милованову

П'ятниця, 13 вересня 2019, 14:51

Нацагентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Милованову.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Міністру внесли припис стосовно директора держпідприємства "Державний позашкільний навчальний заклад "Перспектива" Андрія Люшина, який не повідомив про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, зумовленого спільною роботою з близькими особами – дружиною та дочкою.

НАЗК вимагає провести службове розслідування для виявлення причин і умов, які призвели до вчинення Люшиним правопорушення, пов’язаного з корупцією, та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до відповідальності.

Реклама:

Нагадаємо:

Верховна Рада 29 серпня сформувала Кабінет міністрів. Милованов став міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Раніше новопризначений міністр повідомив, що Міністерство економрозвитку і торгівлі та Мінагрополітики об'єднаються в єдине відомство для прискорення реалізації ключових реформ в країні.

Читайте також: Нові прем'єр-міністр і уряд: реакція соцмереж.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: