Новини 11 вересня: обшуки у Приватбанку та "Укргазвидобуванні", опалювальний сезон у Києві

Середа, 11 вересня 2019, 21:00
 

Про обшуки у Приватбанку. Соборне відділення поліції міста Дніпро провело обшуки у Центральному офісі Приватбанку.

Про обшуки в "Укргазвидобуванні". У держкомпанії "Укргазвидобування", що входить до групи "Нафтогазу", провели обшуки органи Генеральної прокуратури, Державного бюро розслідувань та Служби безпеки.

Про незаконну утилізацію відходів буріння. Правоохоронні органи припинили незаконні дії чиновників держпідприємств, зокрема АТ "Укргазвидобування", і комерсантів на незаконній утилізації відходів буріння на суму 15 мільйонів гривень.

Про опалювальний сезон у Києві. Борги 14 столичних теплопостачальників за газ перед "Нафтогазом" ставлять під загрозу вчасний початок опалювального сезону для мешканців деяких мікрорайонів Києва.

Реклама:

Про рекордні запаси газу. Україна закачала до своїх підземних сховищ понад 19 мільярдів кубометрів газу для проходження опалювального сезону - стільки газу у сховищах не було з 2011 року.

Про штрафи за перевантажені фури. 10 вересня Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №1047 про збільшення штрафів за перевантажені фури у розмірі від 500 до 2000 неоподатковуваних мінімумів.

Ви хочете дізнатися більше? 

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Max та інші: що Apple презентувала в Купертіно

Apple представила нове покоління iPhone, серію годинників Apple Watch 5 та новий iPad. Чим цього разу здивувала компанія?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!