"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 29 липня: нові призначення в АМКУ, конфлікт Коболєва та Вітренка, експорт коліс Пінчука до РФ

Понеділок, 29 липня 2019, 20:00
 

Про нові призначення в АМКУ. Новими державними уповноваженими Антимонопольного комітету стануть Наталія Буроменська та Ольга Нечитайло.

Про конфлікт Коболєва та Вітренка. Голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв підтвердив наявність конфлікту з виконавчим директором компанії Юрієм Вітренком та вважає існування цього конфлікту однією з головних поразок "Нафтогазу".

Про завод Жеваго. Нацполіція веде досудове розслідування за ознаками ухиляння ПАТ "АвтоКрАЗ" від сплати штрафних санкцій на суму 6,69 мільйона гривень на користь Міноборони за несвоєчасне виконання оборонного замовлення.

Про експорт коліс Пінчука до РФ. Лише за 5 місяців 2019 року компанія "Інтерпайп" олігарха Віктора Пінчука експортувала до Росії труби і колеса на загальну суму понад 1 мільярд гривень.

Реклама:

Про об’єднання міністерств. Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк вважає за необхідне скоротити кількість міністерств шляхом їх об'єднання. Пропонує почати з Мінфіну та Мінекономіки.

Про субсидії. Представник президента в Кабміні Андрій Герус вважає, що до системи нарахування субсидій на оплату комунальних послуг необхідно внести зміни, які дозволять поширити її на 1 мільйон родин.

Ви хочете знати більше?

 

Як інтернет-магазини маніпулюють покупцями: 15 способів, про які варто знати

Тисячі популярних інтернет-магазинів змушують відвідувачів витрачати більше грошей, ніж вони планують. Як працює кожен такий метод і як не стати їхньою жертвою.(рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: