Українська "дочка" великого агротрейдера розраховує на кредит від ЄБРР

Середа, 8 травня 2019, 14:34
 

Європейський банк реконструкції і розвитку може надати кредит в розмірі до 35 мільйонів доларів для фінансування покупки до тисячі вагонів хоперів-зерновозів дочірньою компанією одного з найбільших в світі агротрейдерів Louis Dreyfus Company в Україні.

Про це повідомляється на сайті банку, передає "Інтерфакс-Україна".

Вже пройдено етап перевірки концепції, очікується остаточне рішення.

"Проект підтримає стратегію клієнта зі створення надійної та ефективної схеми поставок в Україну і буде спрямований на вирішення проблеми нестачі вагонів на українському ринку", - наголошується в повідомленні фінустанови.

Реклама:

Louis Dreyfus - найбільший агротрейдер у світі. Основні операції зосереджені в Женеві. Штаб-квартира знаходиться в Роттердамі, однак компанія також веде діяльність ще більш ніж в 100 країнах світу. Зокрема, Louis Dreyfus володіє складськими приміщеннями в Північній і Південній Америці, Азії, на Близькому Сході і в Африці, в Європі та регіоні Чорного моря. На частку Louis Dreyfus припадає близько 10% світового обсягу торгівлі сировиною.

Louis Dreyfus в Україні володіє п'ятьма активами: Рахнянський склад зерна і олійних культур місткістю 159 тис. тонн, Гайсинський склад - 72 тис. тонн (обидва Вінницька обл.), Сердюківскій склад - 32 тис. тонн (Черкаська обл.), Михайлівський склад - 98 тис. тонн (Запорізька обл.) і комплекс в Одеському порту загальною потужністю зберігання зерна приблизно 240 тис. тонн і річним обсягом перевалки 4,5 млн тонн.

Нагадаємо, після того, як "Укрзалізниця" почала здавати вагони в оренду через аукціони на електронному майданчику ProZorro, приватні оператори залізничних вагонів теж захотіли використовувати цей інструмент.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error