PROMOTED

Інвестуйте в нерухомість Грузії разом з Flatfy

Понеділок, 6 травня 2019, 10:00

Процес пошуку нового житла - далеко не з найпростіших. Особливо якщо мова йде про купівлю нової домівки в іншій країні.

Однак з Flatfy все інакше - в чому щодня переконуються сотні тисяч користувачів цього інтернет-сервісу, представленого у більш ніж 30 країнах світу. Адже там розміщені детальні профайли більш ніж 38 мільйонів об’єктів нерухомості по всій планеті.

Працювати в рамках Грузії Flatfy почав менш ніж рік тому, влітку 2018-го року. Тоді вибір цього ринку для впровадження сервісу був досить очевидним - Грузія була в ТОП-10 країн за легкістю ведення бізнесу і вважалась однією з найбезпечніших країн у світі.

А якщо брати до уваги ще й додаткові переваги, такі як прекрасний клімат, фантастична кухня, шалена кількість курортів й гостинні люди, то все одразу стало зрозумілим. Грузія справді є максимально цікавим об’єктом для інвестицій в житлову нерухомість.

Реклама:

І саме тут в нагоді може стати інтернет-сервіс Flatfy, разом з яким процес пошуку житла на будь-якому ринку максимально спрощується та пришвидшується. Кожен покупець може знайти детальну інформацію про всіх гравців ринку та дослідити наявні об’єкти, обираючи для себе максимально привабливий варіант для купівлі.

Та отримуючи при цьому юридичну підтримку від команди сервісу. Абсолютно безкоштовно!

До слова, законодавство Грузії добре адаптоване для збільшення потоку міжнародних інвестицій. Більшість послуг ви можете отримати в електронному режимі, а всі процедури купівлі нерухомості та її реєстрації швидкі та зручні.

Ну і найприємніше те, що ви можете приїжджати до Грузії тільки час від часу, живучи у власній оселі тоді, коли вам заманеться.

В інший же час - просто здавати її в оренду.

Саме тому єдиною проблемою, з якою можуть стикатись покупці, залишається об’єктивність та достовірність інформації про наявні житлові проекти. І тут Flatfy допомагає на всі 100%, надаючи інформацію про новобудови у всіх основних містах Грузії - Тбілісі, Батумі, Бакуріані, Кутаїсі, Поті, Урекі.

Вже зараз клієнти сервісу можуть ознайомитись з детальними описати 342 житлових комплексів від 239 забудовників.

Кожен об’єкт має свій персональний розділ, де розміщуються тільки перевірені дані. Команда платформи, до речі, перевіряє і оновлює їх щотижня. Створення профілю для забудовника є абсолютно безкоштовним.

Flatfy обирають таку модель, щоб демонструвати актуальну картину ринку і не відсікати тих, хто принципово не хоче платити за розміщення різного роду компаніям та каталогам.

Все заради достовірності!

 

Так що ви можете бути певні, саме Flatfy надасть вам повний спектр потрібної інформації по обраному житлу. Включаючи вартість квадратного метра, планування, кімнатність, хід будівництва, його статус та відповідність усім нормам.

Тому обираючи Flatfy, ви обираєте надійного партнера та джерело інформації.

А також отримуєте максимальну підтримку менеджерів платформи та юридичний супровід - для вас безкоштовно підготують усі потрібні документи та нададуть консультації з різного роду питань, що можуть виникати у процесі купівлі.

З Flatfy Грузія ближча!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!