Philip Morris відкрила страхову компанію і запропонувала знижки за відмову від паління

Середа, 24 квітня 2019, 18:09
 

Одна з найбільших тютюнових компаній у світі Philip Morris International відкриває дочірню компанію Reviti, яка займеться страхуванням життя спочатку у Великобританії, а потім планує вийти і на закордонні ринки.

Про це повідомляє CNBC, передає Liga.net.

Клієнтам-курцям обіцяють знижки, якщо кинуть палити або перейдуть на менш канцерогенний продукт, наприклад, на вейпи.

У компанії повідомили, що тим, хто перейде на електронні сигарети, запропонують знижку 2,5%, на iQOS з підігрівом тютюну протягом трьох місяців - 25%, а люди, які кинуть палити мінімум на рік, отримають знижку 50%.

Реклама:

Поліс страхування життя для 20-річного некурящого коштує близько 5 фунтів стерлінгів (6,47 доларів) на місяць, премія - 150 тис. фунтів стерлінгів (194 тис. доларів). Такий же поліс для 40-річного некурящого передбачає страхову премію в 60 тис. фунтів (77,65 тис. доларів).

PMI продає безліч альтернатив сигарет, хоча більшу ставку робить на iQOS, пристрій, який нагріває тютюн, а не спалює його.

Як заявив генеральний директор PMI Андре Каланцопулос, в майбутньому компанія сподівається повністю припинити продаж сигарет.

"Очевидно, що це має сенс для громадської охорони здоров'я і для тих, що палять, але також це має сенс для наших акціонерів, тому що у фінансовому відношенні, оскільки ці продукти не є сигаретами, вони вигідні через низькі акцизні збори та кращу маржу, так що це безпрограшна ситуація для всіх ", - сказав він.

Нагадаємо, нещодавно в Україні закрили судову справу між Державною фіскальною службою і "Філіп Морріс Україна" на 635 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: