"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Французька авіакомпанія зробить сайт українською мовою

П'ятниця, 29 березня 2019, 10:54
 

Aigle Azur, яка з 18 квітня запустить рейс Київ-Париж, адаптує свій сайт для потреб українських пасажирів.

Про це розповів президент і гендиректор авіакомпанії Франц Івлен в ексклюзивному інтерв'ю ЦТС.

"Авіакомпанія Aigle Azur створить версію сайту українською мовою для своїх нових клієнтів — пасажирів із України, які починаючи з 18 квітня зможуть скористатися рейсами авіакомпанії за маршрутом Київ-Париж", — йдеться у повідомленні.

За словами Івлена, сайт буде доступний українською вже із середини квітня.

Реклама:

Наразі корпоративний сайт французького авіаперевізника доступний французькою, англійською, німецькою, португальською та російською мовами.

Нагадаємо, що Aigle Azur буде виконувати рейси із терміналу F аеропорту Бориспіль у паризький аеропорт Орлі. Перельоти здійснюватимуться літаками Airbus A320.

У рамках запуску нового напрямку авіакомпанія пропонує квитки на рейси Київ-Париж за промо-тарифом — від 66 євро в один бік.

Aigle Azur — французька авіакомпанія, що виконує регулярні та чартерні пасажирські перевезення у країнах Європи і Північної Африки. Базується в аеропорту "Орлі".

Aigle Azur стане третьою авіакомпанією на лінії Київ-Париж після МАУ і Air France.

Вихід нового гравця на цей маршрут став можливий після того, як авіаційна влада України та Франції частково лібералізувала авіасполучення між країнами.

До недавнього часу польоти за маршрутом Київ-Париж могли виконувати ліше по одній авіакомпанії від кожної сторони із частотою не більше 14 рейсів на тиждень. Із боку України квота була віддана МАУ, з боку Франції — Air France.

Нагадаємо, що в кінці лютого між Францією і Нідерландами зросла напруга через авіалінії. Причиною тому стала покупка урядом Нідерландів більш ніж 12% акцій холдингової компанії союзу авіаліній Air France-KLM. Міністр економіки Франції Бруно Ле Мер назвав цей крок "незбагненним і несподіваним".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: