Американська компанія купила розробника програмного забезпечення з офісами в Україні

Четвер, 14 березня 2019, 16:30
 

Розробника програмного забезпечення Dynamo Development із центрами розробки в Україні придбала американська FinTech-компанія SeriesOne.

Про це з посиланням на заяву seriesOne у сервісі розкриття інформації PR Newswire повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це придбання дозволить SeriesOne розширити і зміцнити можливості із розробки технологій, прискорити доставку рішень для емітентів і швидше реагувати на вимоги ринку за підтримки ще 40 інженерів", — підкреслюють у seriesOne.

У компанії також повідомили, що колишній гендиректор Dynamo Development Дмитро Грінберг буде курирувати внутрішній технологічний підрозділ на новій посаді глобального керівника за технологіями seriesOne.

Реклама:

"Зараз дуже вдалий час для залучення нашої команди розробників у штат, оскільки ми розширюємо наші рішення для емітентів і інвесторів в Європі і Азії, надавши їм зростаючий список продуктів і послуг", — цитується у повідомленні гендиректор seriesOne Майкл Мілденбергер.

Як відзначають у Dynamo Development, seriesOne була одним із найважливіших клієнтів компанії.

"Можливість приєднатися до них у міру їх розширення в області цифрової безпеки має велике значення для нашої команди. Ми з нетерпінням чекаємо можливості внести свій вклад у розвиток seriesOne", — підкреслює Грінберг.

SeriesOne, Inc. була заснована в 2017 році і має штаб-квартиру в Майамі, штат Флорида. Раніше компанія називалась Finfora, Inc. і змінила назву на SeriesOne, Inc. у березні 2018 року. Компанія надає пропозиції щодо цифрової безпеки та програмне забезпечення (ПО) для онлайн-фінансування, покликане полегшити залучення капіталу від приватних інвесторів малими і середніми підприємствами.

Dynamo Development — компанія з розробки ПО, що спеціалізується на нестандартних програмних рішеннях. Головний офіс компанії знаходиться у Нью-Йорку, тоді як команда розробників ПО базується у трьох українських офісах: в Києві, Нікополі та Одесі.

Нагадаємо, що в 2011-2015 роках внесок ІТ-індустрії у ВВП України значно збільшився і в грошовому еквіваленті сягнув 2,7 млрд дол. Як повідомлялося, сьогодні користуються попитом розробники, здатні створити не один компонент, а видати готовий продукт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!