"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини дня: про нове дорожнє покриття, українсько-американську ракету та завод на Закарпатті

Понеділок, 11 березня 2019, 21:00
 

Про нове дорожнє покриття. В Україні планують змінити склад дорожнього покриття із асфальтобетону, зобов’язавши проектувальників застосовувати модифіковані бітуми при його влаштуванні.

Про рейтинги України. Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента України в іноземній валюті на рівні "B-" зі стабільним прогнозом.

Про українсько-американську ракету. На тестовому майданчику у м. Бріггс (штат Техас, США) приватне аерокосмічне підприємство Firefly Aerospace провело успішний тест двигуна першої ступені космічної ракети Alpha.

Про американський завод на Закарпатті. Американська компанія Jabil Circuit будує другий завод зі збирання електроніки в селі Розівка Закарпатської області.

Реклама:

Про відсутність змін на митниці. 36% митних експертів вважають, що корупція в митних органах залишається на тому ж рівні. Що стосується якості митних послуг, думки розділились: 42,6% опитаних задоволені якістю послуг і професіоналізмом працівників митниці, а 40,2% — незадоволені.

Ви хочете знати більше?

 

Wi-Fi на всю планету. Яким буде глобальний супутниковий інтернет від SpaceX і OneWeb

Супутниковий інтернет залишається малодоступною і незручною послугою. Проте вже в найближчі роки компанії OneWeb і SpaceX збираються покрити інтернетом усю планету.

 

Як банки Європи стали частиною "великої пральні" для брудних грошей з Росії

У скандалі з відмиванням російських грошей замішані близько десяти міжнародних банків. Розслідування ведеться в США, Великобританії, країнах Балтії та Скандинавії. З чого все почалось і що про це треба знати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!