"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київ найняв на роботу всього 7 інспекторів з паркування

Середа, 16 січня 2019, 15:50
 

Департамент транспортної інфраструктури Києва набирає інспекторів з паркування, які слідкуватимуть за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів.

Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє прес-служба міської влади.

За його словами, уже призначені 7 інспекторів, до кінця січня планують набрати 15 осіб, а до кінця року – щонайменше 50.

"Наразі триває набір на зайняття посад головних інспекторів з паркування для роботи у Шевченківському, Голосіївському та Печерському районах", - сказав Давтян.

Він додав, що обов’язковою вимогою до кандидатів є наявність вищої освіти, адже працівники "Інспекції з паркування" державні службовці. Їм обіцяють від 10 тисяч гривень заробітної плати.

Реклама:

Інспектори з паркування слідкуватимуть за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів; фіксуватимуть порушення, встановлюватимуть особу, відповідальної за порушення правил парковки, складатимуть постанови про адмінпорушення притягуватимуть порушників до відповідальності.

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набули чинності нові правила фіксації і призначення штрафів за неправильне паркування транспортних засобів.

Детальніше про нововведення рекомендуємо прочитати за посиланням.

Читайте також: Евакуація авто, нові штрафи, "листи щастя": як зміниться життя водіїв з 27 вересня

Допомогти місту. Як покарати "героя парковки" за допомогою смартфона

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: