"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 7 листопада 2018, 21:00

Про дотації для Косюка, Monobank та банкрутство "дочки" російського банку.

 

Про Monobank. Клієнти Monobank тепер можуть випустити віртуальну карту в доларах і євро, а також відкрити валютні депозити.

Про банкрутство "дочки" російського банку. Національний банк України відкликав банківську та генеральну ліцензії на здійснення валютних операцій у АТ "БМ Банк".

Про локомотиви General Electric. 8 листопада "Укрзалізниця" починає випробування на мережі залізниць України локомотива виробництва американської компанії General Electric - ТЕ33АС "Тризуб".

Реклама:

Про зарплати шахтарів. Кабінет міністрів ухвалив рішення про виділення 500 мільйонів гривень на покриття збитків державних шахт.

Про компенсації за пільговий газ. "Нафтогаз" в жовтні подав до суду позов проти Кабміну щодо відшкодування збитків в розмірі 6,6 млрд гривень.

Про голову "Мрії". Колишнього голову ради директорів і співвласника агрохолдингу "Мрія" Миколу Гуту, якого екстрадували 5 листопада з Швейцарії, суд відпустив без застави.

Про дотації для Косюка. У МінАПК кажуть, що агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" законно отримав найбільшу допомогу - понад 800 мільйонів гривень від держави.

Ви хочете знати більше?

Шопінг майбутнього. Як український сервіс 3DLook планує "одягнути" світ через смартфон

Інтернет-продавці одягу в усьому світі втрачають десятки мільярдів доларів на рік через повернення покупцями товарів, які не підійшли за розміром. Український стартап вирішив цю проблему.

Бюджетний вал. Податку на виведений капітал не буде, інші податки зростуть

Депутати відклали запровадження податку на виведений капітал, схвалили підвищення окремих податків і не побили при цьому політичні горщики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!