Сайти "Ощадбанку" оновлять за 2,5 мільйона

Понеділок, 5 листопада 2018, 13:44

ПАТ "Державний ощадний банк України" 18 червня уклало угоду з ТОВ "Уамастер Україна" про послуги з розробки веб-сайтів на 2,5 мільйона гривень із ПДВ.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Цьогоріч нададуть 15 послуг із розробки нових сервісів та сторінок чи заміни існуючих сервісів на сайті "Ощадбанку" і його програми підтримки підприємництва "Будуй своє".

Такі деталі про підряд, як обсяг замовлення і зарплати виконавців, невідомі, оскільки замовник не оприлюднив договір. У звіті про його укладення сказано, що "якість послуг повинна відповідати вимогам, що звичайно пред’являються до такого роду послуг".

Реклама:

Засновницею столичної агенції "Уамастер Україна" зі статутним капіталом 1 тис гривень є Ольга Висовень, а директором – Юрій Висовень. Перша також володіє ТОВ "Іком" ("Інститут композиційних матеріалів") разом з Ігорем Храмовим та Андрієм Булахом, а другий – ТОВ "Уамастер" разом із Максимом Хмарою та Євгеном Шевченком.

Підрядник є засновником ГС "Українська коаліція цифрової реклами" із низкою фірм.

У 2017 році "Ощадбанк" замовив "Уамастер Україна" розміщення свого сайту на хостингу Amazon із технічною підтримкою за 1 млн гривень., а в 2016 році – рекламних інтернет-послуг на 2,38 млн гривень. Інших державних підрядів фірма не отримувала.

Нагадаємо, раніше НАБУ і САП повідомили, що розслідують заволодіння 20 мільйонами доларівдержавного банку, організоване народним депутатом.

Суд обрав запобіжний захід синові народного депутата Станіслава Березкіна Максиму у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 5 мільйонів гривень, хоча антикорупційна прокуратура просила для нього заставу у 150 мільйонів.

Заступниця голови правління Ощадбанку Ірина Земцова, яку підозрюють у причетності до заволодіння 20 мільйонами доларів держбанку і якій суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, внесла заставу у 7 мільйонів гривень і вийшла з-під варти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: