"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

PROMOTED

Як відкрити бізнес-депозит не виходячи з офісу

Понеділок, 5 листопада 2018, 11:00

Для малого та середнього бізнесу кожна хвилина на рахунку, тож не дивно, що в сучасному темпі  приватні підприємці не можуть дозволити собі витрачати багато часу на банк.

Завдяки ТАС24 Бізнес — першому в Україні онлайн-банку для малого та середнього бізнесу — взаємодія підприємців з банком стала не тільки максимально простою, а й водночас надає додаткові переваги.

 

Відтепер підприємці мають змогу отримувати підвищені відсотки за депозитами.

Відкривши депозит "Строковий" або "На вимогу" від 10 000 грн через мобільний додаток ТАС24 Бізнес, можна не лише суттєво зекономити час, але й отримати +2% річних у гривні до діючої ставки за вкладом.

Реклама:

Пропозиція діє з 30 жовтня до 31 грудня 2018 року для всіх клієнтів банку, як діючих, так і нових. Щоб розмістити депозит достатньо встановити додаток за лінками:

За словами користувачів, в ТАС24 Бізнес створено насправді комфортні умови  отримання фінансових послуг без необхідності відвідувати відділення банку та підписувати нескінченну кількість паперів.

За рахунок автоматизації всіх функцій вирішувати всі фінансові питання можна не виходячи з офісу та не відриваючись від виробництва – починаючи з відкриття рахунку і до здійснення будь-яких операцій.

"Створивши перший в Україні онлайн-банк для малого та середнього бізнесу ТАС24 Бізнес для реальних потреб наших клієнтів, нам вдалося забезпечити всі операції в форматі онлайн та створити умови, коли для вирішення будь-якого питання необхідно мінімум зусиль та часу. Сьогодні наш асортимент задовольняє 95% потреб наших клієнтів, і при цьому його оптимізовано для максимально легкого вибору. Саме тому наші продукти настільки прості та зрозумілі, а сервіс задає нові тенденції на ринку обслуговування малого бізнесу", — коментує Олександр Ніколенко, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!