Український стартап пройшов у європейський акселератор

Понеділок, 22 жовтня 2018, 18:47

Український стартап Zirity пройшов у європейський В2В акселератор Startup Wise Guys.

Про це повідомляє Ain.ua.

Команда пройде 12-тижневу програму в Талліні і зможе претендувати на суму в 30 000 євро від акселератора і додаткові 150 000 євро інвестицій.

Команда вирішила подати заявку в Startup Wise Guys, бо впевнена, що це - хороша можливість для виходу на ринок Європи.

Реклама:

Zirity - веб- і мобільний AR-додаток для примірки окулярів у режимі реального часу.

Додаток допомагає клієнту підібрати потрібну форму очок і паралельно, на основі зібраної інформації, створює інструмент для рекомендацій.

На відміну від схожих додатків, які оцифровують 3D-моделі очок, Zirity показує 2D моделі, знижуючи, таким чином, витрати до мінімуму.

Як повідомлялося раніше, 4 з 48 українських стартапів пройшли до фінального відбору акселератора.

"Українці вже не раз показували один з найбільш високих показників "виживання" за підсумками акселеративних програм Startup Wise Guys. У найближчі 2 роки ми плануємо інвестувати від 1 до 2 млн євро в розвиток українських SaaS і Fintech стартапів", - зазначає CEO Startup Wise Guys Крістобал Алонсо.

За свою 7-річну історію компанія проінвестувала 15 молодих інноваційних компаній з України. Це становить майже 15% портфоліо акселератора, в яке входять стартапи 39 країн світу.

Серед них: VRnet, Hashtago, CoinyPay, Jetbeep, Sureberry, CallPage і інші.

Акселератор заснований у 2012 році в Естонії. Є одним з найбільших інвесторів у компанії на ранній стадії розвитку в Північній, Центральній і Східній Європі.

За 7 років роботи, провівши 11 акселеративних програм, Startup Wise Guys інвестував в більш ніж 100 стартапів з 39 країн. Показник survival rate акселератора, який характеризує частку успішних бізнес-проектів - 77%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: