Е-квиток для громадського транспорту Києва з'явиться в жовтні

П'ятниця, 28 вересня 2018, 12:30
 

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що електронний квиток для проїзду в громадському транспорті презентують упродовж місяця.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

"Протягом місяця ми презентуємо електронний квиток – єдиний квиток для всіх видів комунального громадського транспорту міста. І ним буде дуже зручно користуватися", – сказав Кличко в ефірі "Українського радіо".

Він додав, що роботи зі встановлення валідаторів (електронні системи контролю за оплатою проїзду, – ред.) уже закінчуються, але є ще певні технічні моменти, які будуть вирішені упродовж місяця. 

Реклама:

Кличко також зауважив, що вартість проїзду у громадському транспорті Києва – одна з найнижчих в Європі.

Нагадаємо, закон про електронний квиток в міському транспорті був прийнятий Верховною Радою 17 січня, підписаний президентом 3 лютого, опублікований в офіційній парламентській газеті "Голос України" у вівторок 7 лютого і набув чинності 7 травня.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що після запровадження електронного квитка, надходження від пасажирських перевезень комунальним транспортом до місцевого бюджету зростуть на 40-50%.

Про це заявив ЕП детально пояснила, що зміниться з підписанням цього закону: Єдиний електронний квиток. Як це буде працювати?

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: