"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Кузню на Рибальському" продадуть як цілісний комплекс — ЗМІ

П'ятниця, 28 вересня 2018, 10:40
 

"Завод "Кузня на Рибальському" в разі дозволу з боку Антимонопольного комітету продадуть як цілісний майновий комплекс.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі підприємства.

За даними прес-служби, ТОВ "Буд-Реновація" є товариством, єдиним власником якого є ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському", "і тому підлягає відчуженню разом із ним".

Крім того, завершується повернення (зворотний викуп) ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" земельної ділянки біля вокзалу. Завод буде продано як єдиний комплекс, зазначили в прес-службі.

Реклама:

"Угода має прозорий характер, її супроводжує всесвітньо відома аудиторська компанія Ernst&Young. Група ТАС як потенційний покупець публічно підтвердила свої наміри, що свідчить про високий рівень довіри між учасниками майбутньої угоди та про взаємну відповідальність щодо своїх зобов'язань", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що фонд "Прайм Ессетс Капітал", який керує активами Петра Порошенка, досяг принципової угоди про продаж заводу "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві.

Найбільший акціонер заводу "Кузня на Рибальському" - фонд "Прайм Ессетс Капітал" Петра Порошенка з пакетом 82,5% акцій. Ще 11,5% акцій підприємства належить фонду "ВІК" Ігоря Кононенко.

Як стало відомо згодом, група "ТАС" Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про покупку ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському".

ЗМІ повідомляли, що перед продажем президентської "Кузні" з неї вивели нерухомість.

Поруч із "Кузнею на Рибальському" (до 2017-го "Ленінська кузня") зараз зводять скандальний житловий комплекс "Rybalsky", який пов’язують із нардепом Нестором Шуфричем та екс-головою Держкомпідприємства Михайлом Бродським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: