Німецький концерн інвестує 2 мільйони євро у будівництво заводу в Обухові

Четвер, 27 вересня 2018, 17:15
 

Концерн BASF планує інвестувати 2 мільйони євро у будівництво заводу з виробництва бетонних добавок в Обухові Київської області.

Відповідно до повідомлення компанії, потужність нового заводу — 10 тис тонн.

Наразі концерн імпортує бетонні добавки з інших країн світу.

"Місцеве виробництво допоможе компанії ще краще задовольняти вимоги українського будівельного ринку", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Обсяг українського ринку бетонних добавок складає приблизно 20 млн євро з річним виробництвом 10 млн куб м.

Експерти BASF зможуть створювати композиції добавок з урахуванням якості місцевого цементу та іншої сировини, а також погодних умов.

Добавки також виготовлятимуться спеціально для оптимальної продуктивності у своїх сегментах ринку, наприклад, товарного бетону, залізобетону, виробничих бетонних продуктів та розчинів.

За словами генерального директора BASF Андреаса Ліра, це перший інвестиційний проект компанії а понад 25 років присутності на українському ринку.

У 2017 році обсяг продажів концерну склав 64,5 млрд євро. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта, Лондона і Цюріха.

Продуктовий портфель BASF складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали та рішення, рішення для сільського господарства, а також нафта і газ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: