Lufthansa відмовилася виводити в Україну лоукостер Eurowings

Середа, 19 вересня 2018, 14:10
 

Німецька авіакомпанія Lufthansa відмовилася від планів виведення на український ринок своєї дочірньої лоукост-авіакомпанії Eurowings

Про це повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, передає LIGA.net.

"У нас немає планів відкривати рейси в Україну, зокрема за маршрутом Київ-Берлін. Але авіаційний бізнес дуже стрімко розвивається і тому все може змінитися. Коли ми побачимо, що час прийшов відкривати рейси, ми про це поговоримо, але зараз у нас немає таких планів", - зазначив він.

Віце-президент з продажу Lufthansa Group в Європі, Близькому Сході та Африці Штефан Кройцпайнтнер пояснив, що з 2017 року група проводить інтеграцію 77 літаків в парк авіакомпанії Eurowings, що займає багато часу і ресурсів.

Реклама:

За словами Кройцпайнтнер, поки процес консолідації парку не буде завершено, компанія не готова розширюватися на нові ринки.

Нагадаємо, представництво Lufthansa Group в Україні оголосило про вихід з 17 жовтня 2018 року на український ринок авіаперевезень авіакомпанії Brussels Airlines.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: