Компанія "Здоров'я" представила Україну на виставці CPhI в Абу-Дабі

Понеділок, 17 вересня 2018, 17:35

 3-5 вересня 2018 року ТОВ "Фармацевтична компанія" Здоров'я" взяла участь у 4-й міжнародній галузевій виставці CPhI Middle East & Africa, яка проходила в Абу-Дабі (ОАЕ), що стало важливим кроком до зміцнення міжнародного співробітництва та розширення експорту української продукції на середньосхідний ринок.

 

Виставка зібрала 250 компаній з 30 країн світу, за три дні її відвідали понад 4000 фахівців галузі медицини та фармації. Компанія "Здоров'я" стала одним з трьох українських фармацевтичних підприємств, які представили свою продукцію міжнародній спільноті в Абу-Дабі.

Головною метою участі у заході було зміцнення співпраці, перш за все, з країнами Середнього Сходу, які на виставці були представлені особливо широко.

Ефективні переговори пройшли з діючими та потенційними партнерами, що представляють такі країни: Ємен, Ірак, Кувейт.

Реклама:

Також були проведені зустрічі і знайдені нові контакти для подальшої співпраці і реєстрації препаратів виробництва фармацевтичної групи "Здоров'я" в таких країнах як Саудівська Аравія, Оман, Бахрейн, Об'єднані Арабськи Емірати, Йорданія, Пакистан, Іран, Афганістан, Туреччина.

CPhI Middle East & Africa стала майданчиком для ознайомлення зарубіжних дистриб'юторських компаній з продукцією групи компаній "Здоров'я", пошуку препаратів, які дозволять розширити портфель підприємства, а також партнерів, зацікавлених у контрактному виробництві.

"Подібні масштабні заходи дозволяють відслідковувати нові тренди і технології в галузі і сприяють виходу українських виробників на нові ринки. В Абу-Дабі ми з гордістю презентували вітчизняну продукцію в одному ряду з лідерами світового фармринку, і вважаємо, що участь у виставці CPhI Middle East & Africa сприяє формуванню позитивного іміджу українського виробника не тільки на Середньому Сході, а й у всьому світі ", - підкреслив Олександр Доровський, голова наглядової ради ТОВ "Фармацевтична компанія" Здоров'я".

За останній рік компанія "Здоров'я" взяла участь у кількох заходах CPhI, у тому числі в двох масштабних галузевих виставках в Німеччині і Кореї.

В результаті були проведені успішні переговори з низкою країн і з'явилися домовленості на поставку лікарських препаратів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!