"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В уряді назвали міста, де є проблеми з підготовкою до опалювального сезону

П'ятниця, 14 вересня 2018, 14:45
 

Проблеми з підготовкою до опалювального сезону залишаються в селищах Коцюбинське під Києвом, місті Сміла на Черкащині та місті Шепетівка під Хмельницьким.

Про це повідомила прес-служба Мінрегіонбуду.

"Певні проблеми з підготовкою до опалювального сезону виникають знову по місту Коцюбинське Київської області, яке не може до цих пір вирішити свої внутрішні питання з наявними великими коштами на своїх рахунках. Також питання по містах Сміла та Шепетівка", - йдеться в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що країна технічно готова до проходження майбутнього опалювального сезону. Наразі ведуться регламентні роботи і запуски по всім котельням.

Реклама:

"Актуальним є питання і по місту Києву, де зараз відбувається передача цілісного майнового комплексу від "Київенерго". Протягом кількох наступних тижнів цей процес буде закінчений, що дозволить Києву повноцінно підготуватися до проходження опалювального сезону", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 1 лютого місто Сміла на Черкащині залишилося без опалення: котельням відключили газ за вказівкою ПАТ "Черкасигаз". 2 лютого постачання газу до котелень Сміли відновили.

Докладніше про відключення газу у місті читайте в репортажі УП "Місто без керма. Як провінційна Сміла напередодні зими залишилася без тепла".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: