Засновник Ethereum: Період тисячократного зростання криптоактивів скінчився

Понеділок, 10 вересня 2018, 15:30
 

Засновник Ethereum Віталік Бутерін вважає, що на ринку криптоактивів більше не буде періодів такого вибухового зростання, як були в минулі роки, так як для цього вже немає передумов.

Про це він розповів в інтерв'ю Bloomberg.

За його словами, причиною підйому ринку в 2017 році і в попередні роки, коли ціни на цифрові активи демонстрували тисячократне зростання, став маркетинг і спроби широко розповсюдити інформацію про нові технології.

Зараз же, на думку Бутеріна, співтовариство перейшло на нову стадію - замість новин для інвесторів-початківців поширюються реальні сценарії використання технології.

Реклама:

"Блокчейн-спільнота наближається до точки, де вже видно стелю. Якщо ви поспілкуєтеся з середньостатистичною освіченою людиною, то, ймовірно, вона чула про блокчейн хоча б раз. Уже немає можливостей для того, щоб щось виросло в тисячу разів в цій ситуації", -заявив він.

Творець Ethereum додав, що маркетингова стратегія минулих років вже заходить в глухий кут. Нове завдання спільноти - розвивати екосистему за рахунок тих, хто може використовувати блокчейн-продукти в реальній економіці.

Нагадаємо, нещодавно курс біткоїна впав майже на тисячу доларів за добу.

Раніше повідомлялося, що інвестори вірять, що ціна біткоїна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: