"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український виробник соків планує побудувати третій завод в Польщі

Вівторок, 7 серпня 2018, 14:25
 

Група компаній T.B.Fruit, один з найбільших переробників фруктів і ягід в Україні, планує в наступному році почати будівництво третього заводу по переробці яблук та ягід в Польщі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У наших планах - будівництво третього заводу в Мазовецькому воєводстві. Зараз ми знаходимося на стадії проектування виробничих ліній. Вже є готовий проект будівництва, отримано дозвіл на будівництво в державних органах", - повідомив директор з виробництва T.B.Fruit Олег Мочалюк.

"Запланований початок будівництва - 2019-2020 роки. Третій завод буде мати продуктивність 3 тис тонн яблук на добу з можливістю збільшення до 4,5 тис тонн, з переробки ягід - до 700 тонн на добу", - додав він.

Реклама:

Інвестиції у вказане підприємство орієнтовно складуть понад 40 млн євро.

За словами Мочалюка, T.B.Fruit володіє двома заводами в Польщі загальною продуктивністю переробки 3 тис тонн яблук на добу. Крім яблук, на польських заводах переробляється полуниця, малина, смородина, вишня, аронія, червона смородина, аґрус.

Всього T.B.Fruit володіє вісьмома заводами з виробництва сокових концентратів соків прямого віджиму, фруктових пюре і заморожених фруктів і овочів в Україні, Молдові, Польщі.

В Україні T.B.Fruit виробляє соки прямого віджиму під ТМ Galicia.

Раніше повідомлялось, що група компаній T.B.Fruit планує зайняти на українському ринку соку частку мінімум в 30% за рахунок розширення виробництва.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: