Українці отримали понад 350 млн "підприємницьких" кредитів

Понеділок, 6 серпня 2018, 12:30

За два місяці українські підприємці отримали понад 350 млн грн кредитних лімітів за новою програмою пільгового кредитування малого бізнесу, впровадженою ПриватБанком. Як повідомили у банку, користувачами програми "Підприємницьких" лімітів на сьогодні є понад 12 тисяч підприємців, а найбільш популярна ця програма зараз у західних регіонах країни та в Дніпрі, де традиційно сильні позиції саме дрібного бізнесу.

 

У квітні ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі  до 75 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів. Після закінчення пільгового періоду процентна ставка за "Підприємницькими" лімітами становитиме 2,5% на місяць.

Кредитний ліміт "Підприємницький" не вимагає обов’язкового погашення ліміту протягом 30 днів, як класичний ліміт на рахунок. Згідно з умовами програми кредитування повністю погашати заборгованість доведеться в строк 365 днів з моменту її виникнення. А розмір обов’язкового щомісячного платежу клієнти зможуть самостійно регулювати через Інтернет.

Підключитися до нової послуги можна в "Приват24 для бізнесу" (меню "Кредити" –> "Кредитний ліміт"). Клієнти-підприємці, які вже використовують традиційний ліміт на рахунок, можуть перейти на ліміт "Підприємницький" у будь-який момент.

Реклама:

Детальніше – pb.ua/kl

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!