У РФ створили конкурента Tesla на базі "Москвича"

Четвер, 23 серпня 2018, 19:00
 

Російський концерн Калашников представив електричний концепт-кар CV-1.

Про це повідомляє liga.net.

В основу концепту закладено кілька оригінальних систем, зазначає концерн.

 

У тому числі швидкодіюча система модульного управління елементами живлення, що дозволяє досягати 2000А (в перспективі 3000А) з контролем елементів в режимі реального часу і контролем заряду і преразряду. Крім того CV-1 має систему оптимального балансування елементів з урахуванням найменшої різниці в характеристиках кожного, повідомляють розробники.

Реклама:
 

"Ця технологія дозволить нам стати в один ряд зі світовими виробниками електрокарів, як, наприклад, Tesla, і скласти їм конкуренцію. При створенні нашої концепції ми надихалися досвідом світових лідерів ринку", - заявили в концерні.

Відзначається, що батарея електричного суперкара буде мати інвертор, з габаритами 50х50х100 см і масою в 50 кг. Очікується, що він буде здатний дозволяти розвивати потужності до 1.2 МВт корисного навантаження. Ємність батареї - 90 кВт/год.

Представлений концепт, побудований на базі ретрокузова ІЖ-21252 Комбі, є стендом тестування розроблюваних складних систем. Їх стан регулюється загальним бортовим обчислювачем власної розробки підприємства, який дозволяє відстежувати стан двигуна, інвертора і батареї.

Очікувана номінальна потужність CV-1 - 220 кВт, пікова - 500 кВт. Запас ходу автомобіля - 350 км.

Нагадаємо, Щодня 20 мешканців України змінюють свої автівки на електричні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!