"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український інвестфонд купив торговий центр в Польщі

Четвер, 2 серпня 2018, 17:05
 

Інвестиційний фонд Focus Estate Fund закрив операцію з придбання торгового центру Galeria Awangarda в польському місті Бартошице.

Про це Liga.net повідомили в прес-службі фонду.

Площа ТЦ становить 7,5 тис. кв м.

"Цією інвестицією фонд збільшив свій портфель в секторі торговельної нерухомості середнього формату Польщі і Чехії до п'яти об'єктів, загальна орендна площа яких перевищила 34 тис кв м.", - зазначив керуючий партнер Focus Estate Fund Андрій Козин.

Реклама:

Galeria Awangarda була відкрита в квітні 2016 року і являє собою будинок в динамічному місті в північному регіоні Польщі. Серед його найбільших орендарів - магазини Biedronka, Jysk, KIK, Deichmann, ABRA. На момент укладання угоди вакантність площ торгового центру становила близько 3%.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року Focus Estate Fund купив Рітейл парк Most Retail Park в чеському місті Мост загальною площею 6 471 кв м.

Focus Estate Fund - інвестиційний фонд нерухомості зі штаб-квартирою в Києві, що фокусується на Не преміальних об'єктах торгової нерухомості в країнах Центральної та Східної Європи. У планах фонду - інвестування в розвиток проектів торгової комерційної нерухомості середнього формату на найбільш динамічних ринках Східної Європи в обсязі 50 млн. євро протягом наступних 2-3 років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: