"Укрспирт" відкрив мережу магазинів алкоголю

Четвер, 2 серпня 2018, 11:40
 

Державне підприємство "Укрспирт" офіційно відкрило мережу спеціалізованих магазинів алкогольної продукції українських виробників "Національний продукт".

Про це йдеться в офіційному прес-релізі держпідприємства.

Перші п'ять магазинів розташовані в Києві. Найближчим часом підприємство планує розширити мережу магазинів по всій Україні.

У магазинах "Національний продукт" буде представлена ​​продукція понад 150 вітчизняних брендів, в тому числі, власного виробництва Луцького спиртзаводу.

Реклама:

Як повідомили в компанії, відкриття мережі відбулося згідно із затвердженим стратегічним планом розвитку підприємства.

"Укрспирт" в 2017 році відновив потужності з виробництва власної горілки і з грудня 2017 року українська державна горілка експортується в Німеччину.

"Наша мета - популяризація українського продукту на внутрішньому ринку і за межами країни. Зараз на експорт до Німеччини відправлена третя партія горілки. Планується також вихід на британський ринок", - цитується в повідомленні в.о. директора "Укрспирт" Юрій Лучечко.

"Укрспирт" знаходиться в управлінні Міністерства аграрної політики і продовольства. Загальна виробнича потужність держпідприємства - більш 36 млн декалітрів (360 млн літрів) на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: