"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Маск заявив, що пережив найважчий і болісний рік своєї кар'єри

П'ятниця, 17 серпня 2018, 14:45
 

Засновник Tesla Ілон Маск заявив, що пережив "найважчий і найбільш болісний" час своєї кар'єри, але "найгірше ще попереду".

Про це він розповів в інтерв'ю "The New York Times".

Маск розповів, що часом знаходиться на фабриці по 3-4 дні і взагалі не виходить на вулицю. Іноді він проводить на роботі 120 годин в тиждень.

Він розповів, що провів всі 24 години свого 47-го дня народження на роботі і прямо з роботи прилетів на весілля брата, на якому він повинен був бути боярином, і знову полетів на роботу відразу ж після церемонії.

Реклама:

"Я думав, що найгірше позаду. З точки зору управління Tesla найгірше позаду, але з точки зору мого власного болю - попереду", - каже Маск.

Як пише The New York Times, раду директорів турбує стан і поведінка Маска. Мова йде не тільки про ступінь його завантаженості, а й про те, що він п'є снодійне. Коли снодійне не допомагає, Маск починає листуватися з підписниками в твіттері. За даними деяких членів ради директорів, бізнесмен вживає наркотики в рекреаційних цілях.

Рада директорів Tesla вже кілька років шукає кандидата на роль операційного директора або іншого "номера 2" у компанії, щоб розвантажити Маска.

Сам бізнесмен спростовує активні пошуки, проте джерела видання стверджують зворотнє.

Нагадаємо, 7 серпня засновник Tesla опублікував кілька повідомлень про можливе виведення компанії з біржі в своєму мікроблозі в Twitter.

Комісія з цінних паперів і бірж США перевіряє повідомлення Маска про можливевиведення компанії з біржі при ціні в 420 доларів за акцію.

Група акціонерів американської компанії-виробника електромобілів Tesla подала позов проти засновника компанії Ілона Маска.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: