"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Одна з найвідоміших криптовалют різко подорожчала

Четвер, 16 серпня 2018, 11:40
 

Ethereum Classic подорожчав на 15% на тлі включення на платформу Coinbase.

Про це повідомляє Insider.PRO.

Coinbase додала на свою основну платформу криптовалюту Ethereum Classic. У повідомленні в Twitter-акаунті компанії говориться, що можливість купувати і продавати цей альткоїн на сайті компанії і в її мобільному додатку з'явиться 16 серпня.

Монета буде доступна в країнах, де працює сервіс Coinbase Consumer.

Реклама:

Після цього оголошення вартість Ethereum Classic на криптобіржах пішла вгору. За даними CoinMarketCap, вона виросла на 16,86% і на 11:40 за київським часом становить 14,09 долара.

Обсяг торгів за добу становив 405 млн доларів, а капіталізація зросла до 1,450 млрд доларів. Альткоїн повернувся на 11-е місце в рейтингу сервісу.

Ethereum Classic створили через незгоду з хардфорком, прийнятим Ethereum Foundation. Вперше про додавання монети на платформу Coinbase стало відомо в середині червня. Криптовалюту видалили звідти відразу після її появи в 2016 році.

Вартість Ethereum Classic зростає з початку серпня, коли стало відомо про додавання монети на платформи Coinbase і Robinhood. 7 серпня ціна монети підвищилася до тримісячного максимуму, за чотири дні альткоїн подорожчав на 45%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: