"Укртранснафта" купила позашляховик Land Cruiser за 1,4 мільйона

Середа, 15 серпня 2018, 19:44

ПрАТ "Укртранснафта" 20 липня за результатами тендеру замовило ТОВ "Авто-Плаза" легковий автомобіль за 1,37 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Цьогоріч поставлять чорний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 4×4 із двигуном Євро 6 об’ємом 2,8 л 2018 року випуску.

У салонах Toyota найдешевша комплектація Comfort із таким об’ємом двигуна коштує 1,44 млн гривень.

Реклама:

Автомобіль матиме задній парктронік, клімат-контроль, системи активної безпеки, охоронну систему, підігрів передніх сидінь і дзеркал заднього огляду, стандартний комплект ЗІП, запасне колесо та додатковий комплект із п’яти зимових шин.

Гарантійний строк становить три роки або 100 тис км пробігу.

Ціна угоди на 7% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 1,47 млн гривень.

Херсонська фірма "Авто-Плаза" належить Олексію Панасюку та депутату Херсонської міськради від "Укропу" Валерію Боржкову.

Єдиним конкурентом було житомирське ТОВ "Стар-Кар" колишнього нардепа Михайла Гвоздьова та його дружини Людмили Гвоздьової.

У 2014 році він обрався у парламент від "Блоку Петра Порошенка", а в 2015 році склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП "Антонов". Згодом Гвоздьов контролював це держпідприємство на посаді голови ради директорів корпорації "Українська авіабудівна компанія".

Раніше повідомлялося, що служба безпеки "Нафтогазу" підвищила ступінь заходів безпеки Коболєва.

Основна увага була приділена запобіганню (попередженню) зовнішніх (вуличних) загроз життю і здоров'ю, у зв'язку з чим було прийнято рішення про перехід на використання головою "Нафтогазу" броньованого автомобіля - Кадиллак Ескалейд (Cadillac Escalade).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: