"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДТЕК побудує високовольтну лінію "Новокиївська - Московська"

Понеділок, 13 серпня 2018, 15:05
 

"ДТЕК Київські електромережі" планують 1 вересня 2018 року почати будівництво першої черги високовольтної лінії "Новокиївська - Московська", необхідної для забезпечення якісним електропостачанням жителів Голосіївського та Печерського районів Києва.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Проект будівництва не передбачає повного обмеження руху на вулицях Велика Окружна та Академіка Глушкова терміном на 1 рік. Можливо, в 2019 році рух буде частково обмежено на деяких смугах цих вулиць протягом 2-3 місяців.

Компанія вже отримала розпорядження про тимчасове обмеження руху транспортних засобів від КМДА і знаходиться на етапі отримання дозволу на будівництво від ДАБІ.

Реклама:

"Мета наших будівельних робіт - побудувати надійну і високотехнологічну мережу електропостачання для киян. Нова високовольтна лінія 110 кВ - стратегічно важливий об'єкт для живлення нової підстанції "Одеська". Ця лінія стане додатковим резервним каналом живлення для жителів правого берега Києва", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Київські електромережі" Олександр Фоменко.

Нагадаємо, будівництво першої черги високовольтної лінії "Новокиївська - Московська" є частиною інвестиційної програми "ДТЕК Київські електромережі" на 2018 рік у розмірі 501 млн гривень.

В рамках інвестпрограми компанія також побудує майже 9 км нових підземних трас ліній електропередач, реконструює підстанцію "Позняки" і встановить близько 25 тис "розумних" лічильників.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: