"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Порошенко квапить із законом про Нацбюро фінансових розслідувань

Середа, 4 липня 2018, 19:10
 

Президент Петро Порошенко вважає, що найближчими тижнями необхідно завершити консультації щодо закону про національне бюро фінансових розслідувань, ухвалити його й імплементувати до кінця року.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками бізнесу в Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Національне бюро фінансових розслідувань.... Давайте визначимо, що у нас там два-три тижні, ще раз обговорити й іти голосувати, запускати і до кінця року імплементувати цей закон", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що бізнес повинен бути позбавлений тиску правоохоронних органів, СБУ, прокуратури, але має бути створена аналітична служба, яка забезпечить ефективну боротьбу з організованою злочинністю у сфері економіки, не зачіпаючи при цьому малий та середній бізнес.

Реклама:

Як повідомлялося, 5 квітня Президент Петро Порошенко визначив як невідкладний законопроект № 8157 "Про Національне бюро фінансової безпеки України". Наразі в статусі проходження документа на сайті Верховної Ради значиться, що "вручено подання Комітету про розгляд".

Детальніше про Нацбюро фінансових розслідувань читайте в статті: "Синдром завтра": чому Порошенко відклав ключові податкові реформи".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!