У Samsung створили "протиударний" гнучкий дисплей

Четвер, 26 липня 2018, 16:25
 

Компанія Samsung оголосила, що вона створила "протиударний" гнучкий дисплей, який вже отримав сертифікат від офіційної випробувальної лабораторії Міністерства праці США. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNET.

Зазначається, що компонент нового покоління схвалений для серійного виробництва і може використовуватися в смартфонах та інших пристроях.

Сертифікацію провела створена ще в 1984 році лабораторія Underwriters Laboratories (UL), яка допомагає іншим компаніям перевірити безпеку своїх продуктів і їх відповідність різним стандартизованим вимогам.

Реклама:

У Samsung Display заявляють, що їхня нова панель витримує падіння з висоти 1,8 метра (більше, ніж потрібно за американським військовим стандартом). Після цього вона залишається практично неушкодженою і продовжує функціонувати.

В основі панелі лежить гнучка OLED-матриця з посиленою підкладкою. Фахівці UL підтвердили, що панель залишається працездатною при температурах в діапазоні від -32 ° С до +71 ° С.

Samsung каже, що новий дисплей буде використовуватися в смартфонах, приладових панелях автомобілів, мобільних пристроях для військових, планшетних і портативних ігрових консолях.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: