"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту продовжують зниження

Вівторок, 24 липня 2018, 09:38

Ціни на нафту еталонних марок у вівторок продовжують зниження.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

У понеділок WTI завершила торги на найнижчій позначці з 21 червня. Наростаючий торговий конфлікт США і Китаю загрожує ослабленням попиту на енергоносії, тоді як цілий ряд країн продовжує підвищувати виробництво нафти.

Вересневий ф'ючерс на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 впав на 0,28 долара (0,38%) - до 72,78 долара за барель.

Реклама:

Котирування WTI з поставкою у вересні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) зменшилися до цього часу на 26 центів (0,38%) - до 67,63 долара за барель.

За підсумками торгів у понеділок Brent втратила 1 цент (0,01%) і опустилася до 73,06 долара за барель, а WTI подешевшала на 0,37 долара (0,54%) - до 67,89 долара за барель.

Заяви президента США Дональда Трампа, зроблені в минулі вихідні, "безумовно додають новий шар невизначеності і волатильності", вважає головний стратег JTD Energy Джон Дрісколл.

При цьому Саудівська Аравія дала сигнали про те, що може утриматися від підвищення нафтовидобутку до рівня максимального завантаження потужностей.

Інвестори також чекають даних про комерційні запаси нафти в США, які, ймовірно, скоротилися минулого тижня на 3,1 млн барелів.

Вересневі ф'ючерси на нафту в Шанхаї подорожчали у вівторок на 0,8%, до 494,4 юаня за барель. У понеділок ціна контракту впала на 0,6%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: