"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Власник "Конті" Колесніков побудує нову шоколадну фабрику

Понеділок, 23 липня 2018, 11:30
 

Власник однієї з найбільших українських кондитерських компаній "Конті" Борис Колесніков має намір побудувати нову шоколадну фабрику.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми замислюємося над розширенням лінійки і "АПК-Інвест", і "Конті". Ми хочемо з часом побудувати для "Конті" велику шоколадну фабрику в центрі України, і ще кілька виробництв "АПК-Інвест", деякі з яких є унікальними для нашої країни", - повідомив власник компаній в інтерв'ю Радіо НВ.

Як повідомлялося, ПрАТ "АПК-Інвест" (Донецька обл.), один з найбільших виробників свинини в Україні, планує збільшити поголів'я свиней на 75% - до 1 млн свиней.

Реклама:

"АПК-Інвест" (ТМ "М'ясна весна") - вертикально інтегрована агропромислова компанія з повним замкнутим циклом виробництва охолодженої свинини: від вирощування зернових і виготовлення комбікормів до виробництва та реалізації м'ясної продукції.

"АПК-Інвест" в 2017 році збільшила чистий прибуток в 3,5 рази - до 889,1 млн грн, чистий дохід - на 37,9%, до 2,664 млрд грн.

Згідно з даними системи розкриття інформації НКЦПФР, безпосереднім власником 98% акцій ПрАТ на кінець 2017 року виступало ТОВ "Укрінвест", бенефіціарами "АПК-Інвест", згідно з держреєстром, є Колесніков та його дружина Світлана.

Група "Конті" заснована в 1997 році. Основними виробничими активами є Донецька, Костянтинівська, Горлівська кондитерські фабрики і дві фабрики в Курську (Росія). Основні торгові марки - Amour, Bonjour, "СуперКонтік", "Беліссімо", BisKonti, "Джек".

ПАТ "ПО "Конті" (Донецька обл.) в 2017 році скоротила чистий збиток в 4,7 рази - до 92,45 млн грн, чистий дохід зріс на 2,1% - до 1,025 млрд грн.

Основним бенефіціаром "Конті" є Борис Колесніков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: