"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ОПЗ вибрав нового постачальника газу

Середа, 18 липня 2018, 16:35
 

Переможцем конкурсу для роботи за договором переробки давальницької сировини Одеського припортового заводу стала ТОВ Ліберті Газ.

Про це перший заступник директора ОПЗ Микола Шуриков написав на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що заявки прийшли також від компаній International V.T.I. Group Holding V.B. (США), NCTC AG (Швейцарія) і ТОВ ПКП Укренергоінвест.

Реклама:

"Переможцем за результатами конкурсу від 12 липня 2018 роки для роботи за договором переробки давальницької сировини АТ ОПЗ відібрало ТОВ Ліберті Газ, яка запропонувала такі тарифи на переробку: аміак - 32,5 долара за тонну, карбамід - 44 долара за тонну", - написав він.

Повідомляється, що на адресу ОПЗ також надійшли листи наміри про співпрацю від компаній EFTX UK GROUP LLC (Оман) і TRAMETA K.S. (Словаччина).

У разі відмови ТОВ Ліберті Газ від підписання договору протягом п'яти днів, ОПЗ продовжить розгляд пропозицій щодо взаємного співробітництва з усіма компаніями, які надіслали свої пропозиції.

До цього за давальницькою схемою на ОПЗ працювала ТОВ "Всеукраїнська Енерго Компанія".

Генеральна прокуратура підозрює "ВЕК" в співучасті в розкраданні газу на суму понад 500 млн гривень, який в 2017-2018 роках належав держкомпанії "Укртрансгаз".

Одеський припортовий завод закінчив 2017 рік з чистим збитком в 1,448 мільярда гривень, що в 2,65 рази менше порівняно з 2016 роком, коли чистий збиток підприємства становив 3,834 мільярда гривень.

ОПЗ випускає хімічну продукцію і займається перевалкою аміаку на морський транспорт.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: