"Атласджет Україна" розпочне польоти з Одеси до Стамбула з листопада

Понеділок, 16 липня 2018, 17:44

Авіакомпанія "Атласджет Україна" (ТМ Atlasglobal) з 1 листопада розпочне виконання рейсів з міжнародного аеропорту "Одеса" за маршрутом Стамбул-Одеса-Стамбул.

Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

Таке рішення продиктоване операційними причинами, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії.

"Компанія продовжує працювати, але в літньому сезоні виконуватиме лише чартерну програму", - додав співрозмовник агентства.

На першому етапі польоти виконуватимуть чотири рази на тиждень: щопонеділка, щочетверга, щоп'ятниці і щонеділі. Час у дорозі становитиме 1 годину 40 хвилин.

Усі рейси виконуватимуть на повітряних суднах Airbus-320, в компонуванні: вісім місць бізнес-класу і 156 місць економічного класу.

Як повідомлялося, з 24 квітня "Атласджет Україна" припинила виконання регулярних рейсів до Стамбула з українських міст.

"Атласджет Україна" має намір повернутися до планів розвитку та інвестицій з боку материнської компанії у разі отримання можливості базування бортів в Києві та Одесі завдяки отриманню призначень на польоти з цих міст.

У 2015 році і пізніше компанія неодноразово намагалася отримати призначення на польоти з Києва та Одеси до Стамбулу, проте досі так і не змогла розпочати польоти за цими напрямками.

У 2016 році "Атласджет Україна" розпочала чартерну програму з Києва до Анталії спільно з туристичною компанією Pegas Touristik.

Авіакомпанія "Атласджет Україна" зареєстрована в Україні 13 вересня 2013, 2 квітня 2014 року одержала ліцензію на виконання регулярних пасажирських авіаперевезень від Державіаслужби України.

Компанія виконувала регулярні рейси, зокрема, зі Львова, Харкова та Запоріжжя до Стамбула з вересня 2015 року. Використовує торгову марку Atlasglobal для надання послуг в Україні.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!