"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гройсман анонсував перевірку АМКУ

П'ятниця, 8 червня 2018, 16:40
 

Уряд на засіданні в середу, 13 червня, планує доручити Державній аудиторської службі провести аудит і перевірку Антимонопольного комітету України.

Про це у Верховній Раді заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає УНІАН.

"Буде доручення уряду в середу Держаудитслужбі провести аудит і перевірку. Я хочу сказати, що дії Кабінету міністрів і прем'єр-міністра будуть суворішими, набридло. Ми тут намагаємося з ранку до вечора будувати нормальні умови для ведення бізнесу в країні, а той чи інший чиновник намагається нам це зруйнувати", - сказав прем'єр.

На його думку, здебільшого дії АМКУ не сприяють проведенню чесних тендерних процедур.

Реклама:

"Хоча можу сказати, що керівник АМКУ намагається багато речей у ньому змінити, але там не все від нього залежить. Там така система управління "демократична", коли кожен сам собі будує свою систему управління", - сказав прем'єр.

Він закликав депутатів підтримати законопроект, внесений президентом України Петром Порошенком, який сприятиме системній ліквідації проблем у роботі АМКУ з держзакупівлями.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет заявив, що питання про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських маршрутках Києва не входить до його компетенції.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: