Туреччина лідирує за кількістю чартерних рейсів з України

П'ятниця, 22 червня 2018, 20:44

Курорти Туреччини, як і раніше, лідирують за кількістю чартерних рейсів, що здійснюються з України в туристичний сезон 2018 року. 

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані сервісу TrepSee.

Щотижня з аеропортів України здійснюється близько 80 чартерних рейсів до Туреччини. У сезоні 2018 року рейси до Туреччини становлять 72-75% всіх чартерних програм туроператорів, що працюють в Україні.

Близько 15-20% чартерних програм українських туроператорів становлять рейси до Єгипту, далі йдуть Греція, Болгарія і Туніс.

Реклама:

2018 року з України запустили нові чартерні напрямки на курорти Італії - до Калабрії та Анкони, а також на півострів Пелопоннес у Греції.

Ціни на тури до Туреччини стартують від 7 тис. грн. за системою "все включено", Греції - від 10 тис. грн за людину зі сніданками, до Іспанії - від 12 тис. грн зі сніданками та вечерями.

У поточному туристичному сезоні порівняно з минулим роком в пропозиціях туроператорів з'явилося більше готелів з миттєвим підтвердженням проживання, що значно скорочує час покупки турів.

Як і раніше, більшість клієнтів шукає гарячі тури, особливо до Туреччини, проте в сезоні 2018 року помітна посилилася динаміка завчасних покупок. Більшість сімейних пар купують тур заздалегідь.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: