Суд РФ відхилив скаргу Siemens у справі про турбінах для Криму

Четвер, 21 червня 2018, 13:05
 

Арбітражний суд Московського округу відхилив касаційну скаргу російської "дочки" німецького концерну Siemens на рішення про відмову в задоволенні позову до структур "Ростех" щодо постачання турбін для ТЕС в Криму.

Про це повідомляє російський Коммерсант.

Раніше суд також відхилив касаційні скарги ТОВ "ВО "Технопромекспорт"" (входить в "Ростех") і російської "дочки" Siemens на рішення про відмову в задоволенні їх зустрічних позовів.

14 грудня російський суд відмовив німецькій Siemens в поверненні газових турбін її виробництва з Криму. Компанія вважала, що структури "Ростех" незаконно перемістили обладнання з материкової Росії на підсанкційний півострів.

Реклама:

Нагадаємо, в РФ вищий господарський суд підтвердив рішення Арбітражного суду Москви, який відмовив ТОВ "Сіменс технології газових турбін" у позові до двох структур "Ростеха" у справі про "кримські турбіни". 

Раніше дев'ятий арбітражний апеляційний суд вже визнав законною відмову суду нижчої інстанції прийняти забезпечувальні заходи за позовом російської "дочки" німецького концерну Siemens до структур "Ростех" з приводу поставки турбін для споруджуваних в Криму електростанцій.

Росія в обхід санкцій доправила до окупованого Криму турбіни для електростанцій, виготовлені компанією Siemens у липні 2017 року. Станції мають почати роботу у травні-червні 2018 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: